En Digital SEO byrå med fokus på Små- & Medelstora företag.

Om vår SEO Byrå Northbound SEO

 

Northbound SEO är ett relativt nytt företag som huserar i norra Stockolm, Vallentuna.

Vi tror att SEO är ett måste för alla företag som vill synas och fortsätta konkurrera på den digitala marknaden idag.

Northbound SEO vänder sig till Små- & Medestora företag som behöver hjälp med sin digitala strategi och närvaro på den digitala arenan. Vi har själva varit egenföretagare i många år och vet hur det är att strida för varje kund. Därför tycker vi att det extra kul att jobba för små-företag där passionen och den starka viljan att lyckas skiner igenom extra mycket i den dagliga verksamheten.

Även om den vanliga klassiska marknadsföringen fortfarande är en viktig aktör för att nå kunderna, så tror vi ändå att de stora affärsmässga möjligheterna idag finns på nätet.

Inom marknadsföringen har vi idag föresträdesvis två skolor.

Den ena som tror på marknadsföring via de traditionella kanalerna som exempelvis annonser, radio & TV mm.

Den andra skolan är den som tror, precis som vi, att det är inom Sökmotoroptimering (SEO) & Sökmotormarknadsföring (SEM) där man kan nå den största marknaden av potentiella kunder.

Vi tror att SEO optimering, dvs. professionell sökmotoroptimering är en viktig del av marknadsföringen för att kunna synas på den digitala organiska sökmarknaden.

Dagens SEO står dock inför en omdaning och förändring där fokus förflyttas från att göra sökmotorerna nöjda, vilket under lång tid i regel har gett sökmotoroptimerade hemsidor bra positioner på exv. Google, till att fokusera på vad kunden söker efter samt att underlätta för kundens mål genom User Experience och User Intentions, även kallat för UX & UI.

Att vara rätt inom SEO är en sak men att optimera för kundens avsikt tror vi är framtidens SEO, vilket vi nu har sikte på och därmed möjlighet att uppnå genom en god blandning av best practises och det nyaste inom SEO-marknadsföring.

 

Vi tror att SEO är en grundbult för allt men att sedan UX & UI är det som kommer att bli framgångsfaktorerna inom den digitala marknadsföringsbranchen framöver.

Därför tror vi fortfarande på vår modell med att arbeta med våra kunder i flera faser för att nå framgång inom digital marknadföring utan annonsering och backlink-building i traditoinell mening är nyckeln framåt för att nå synlighet och därmed framgång på nätet.

 

Nå framgång med oss på Northbound SEO.

Kontakta oss, så får du veta mer om hur vi arbetar för att nå dina mål med sökmotoroptiering och framgång på nätet.

 

Med vänlig hälsning,

Nortbound SEO-teamet