En Digital SEO byrå med fokus på Små- & Medelstora företag.

Vår SEO Byrå på Northbound SEO

Northbound SEO är ett relativt nytt företag som huserar i norra Stockholm, Vallentuna.

Vi tror att SEO sökmotoroptimering är ett måste för alla företag som vill synas och fortsätta konkurrera på den digitala marknaden idag.

Northbound SEO vänder sig till Små- & Medestora företag som behöver hjälp med sin digitala strategi och närvaro på den digitala arenan. 

Vi har själva varit egenföretagare i många år och vet hur det är att strida för varje kund. Därför tycker vi att det extra kul att jobba för små företag där passionen och den starka viljan att lyckas men inte minst att få jobba med det man brinner för skiner igenom extra mycket i den dagliga verksamheten.

Även om den vanliga klassiska marknadsföringen fortfarande är en viktig aktör för att nå kunderna, så tror vi ändå att de stora affärsmässiga möjligheterna idag finns att nå via internet.

Inom marknadsföringen har vi idag företrädesvis två grenar, som konkurrerar om varje företagsbudget.

Den ena delen är givetvis de traditionella kanalerna som exempelvis annonser, radio & TV med mera.

Den Digitala internetmarknadsföringen

Den andra delen är den digitala internetmarknadsföringen. 

Det är där vi tror att framtiden inom marknadsföring kommer att finnas och därmed även där som företagen kommer att finna den stora delen av deras kundbas. 

Sökmotoroptimering (SEO) & Sökoptimeringsmarknadsföring (SEM) är där man kan nå den största marknaden av potentiella kunder, både på lokal och nationell nivå.

Vi tror att SEO optimering, dvs. sökmotoroptimering är
en viktig del av sökmarknadsföringen för att kunna synas på den digitala organiska sökordsmarknaden.

Dagens SEO står dock inför en omdaning där fokus
förflyttas från att göra sökmotorerna nöjda, vilket under lång tid i
regel har gett sökmotoroptimerade hemsidor bra positioner på exv.
Google med rätt enkla metoder, till att fokusera på vad kunden söker efter, vilket är att underlätta för kundens mål genom att skapa god användarupplevelse på hemsidan. 

User Experience och User Intentions, även kallat för UX & UI, är det som idag premieras, och därmed även faktorer som SEO byråer och sökmotoroptimerare (SEO konsulter) måste beakta i sitt arbete idag.

Vi på Northbound SEO hjälper er gärna med detta arbete så att ni företagare kan fokusera på den verksamhet som ni är bäst på.

Låt oss hjälpa er framåt med rätt sökmotoroptimering och internetmarknadsföring, så ni kan nå  era kunder och affärsmässiga mål på den digitala marknaden.

Kontakta oss gärna genom att ringa eller mejla oss.